söndag 16 oktober 2011

Segsöndag!

Då var det söndag igen och det betyder att det är måndag och ny vecka imorgon vilket i sin tur betyder att det väntar mer föreläsningar och omtentor på fredag. 

Just för tillfället så skypar jag med Jonna och surfar runt, slöar lite grann. Har pluggat också och mer av den varan väntar under kvällen. Kvällen igår var mycket trevlig då det kom hit tre glada filurer på middag :) Tack för en trevlig kväll :D 

Jag har ju faktiskt fyllt 19 under veckan som gick nu också, närmare bestämt i tisdags. Fullspäckad tisdag måste jag säga att det var också, skola och orkester stod på schemat och på kvällen hade vi lite firande jag och Marcus :) Han hade köpt enorma och väldigt goda grodbakelser dagen till ära :D Fick andra säsongen True Blood och ett presentkort på ljudböcker :D Tidigare under helgen var jag i Dalarna och där var det lite dubbelkalas för mig och mor som fyllde år i slutet på september. Då fick jag handdukar av kusinerna och faster och en symaskin av farmor, farfar och min familj :D Fick också en lila pläd av Hanna som så fint pryder min soffa för tillfället :) 

Helgen i Dalarna bjöd på mycket skoj, födelsedagsfirande, utgång med Hanna, välgörenhetskonsert för Afrikas horn i Ulrika kyrka och skalande och paketerande av massa äpplen. Köpte också en bäddmadrass, ett extra täcke och en extra kudde till bäddsoffan som är lite hård att sova på utan madrass. Så nu har mamma mycket grejer att ta med sig hit när hon skjutsar lillasyster om tre veckor :) 

Jag fick förresten också hem paketet från e.l.f i tisdags :D Har dock inte hunnit prova allt än men det kommer en uppdatering på det också! Mina naglar har i alla fall fått prova det väldigt snygga röda nagellacket jag köpte :D 

Marcus är på väg hem igen efter en helg i Dalarna så jag ska väl ta och börja med kvällens middag :)  
Ha det gött!