tisdag 1 mars 2011

Framtid?

Högskolor? Universitet? Utbildningar? Jobbmöjligheter? Karriär eller inte? Alla dessa frågor som ger mig huvudvärk. Jag vill veta, NU, helst för en månad sen, helst två månader sedan, gärna för ett år sedan. Vad ska jag bli när jag blir stor? Denna frågan som ständigt jagar mig och jag vet inte svaret på den ännu, alla som frågar mig får i stort sett samma svar: jag vet inte. Ett svävande svar som på något sätt inte passar in alls med frågan, som inte passar in på mig. Jag gillar inte att inte ha kontroll över vad jag vill göra resten av livet, eller i alla fall 20 år efter studenten om 3,5 månad. HJÄLP! Det är bara 3,5 månad dit, hur ska jag hinna allt? Jag har dessutom bara 1,5 månad kvar att bestämma mig vad jag ska söka, sista anmälningsdag är den 15 april.

Jag vill ha en framtid, vill ha ett ordentligt jobb, med en ordentlig lön, en fin lägenhet och så småningom ett eget hus tillsammans med den jag älskar. Det må låta väldigt "vanligt" men jag tror att det är så jag vill ha det. Visst vill jag också resa och se världen, festa med vännerna och ha kul, men nu går utbildningen före, för jag vill ha ett jobb och tjäna pengar så jag kan resa och se världen. Jag vill veta att jag har ett jobb att komma tillbaka till efter ett semester-break, en semestertrip eller en eventuell mamma-ledighet om många år från nu.

Allt löser sig..någon gång!

Tillbaka till alla hemsidor och utbildningskataloger!

Färga hår

Just nu håller syster min på att skölja ur all färg som jag smetade i håret på henne, tanken är att det ska bli mörkbrunt och jag tror att jag har lyckats ännu en gång. Även jag har köpt färg som jag ska bli färgad med på lördag eller söndag, ska bli skönt att bli av med utväxten igen :P
Medan hon sköljer så sitter jag och kollar på utbildningar och det är en ren djungel, nu har jag ju även börjat fundera på jobb som fastighetsmäklare och optiker. Jag vet ju inte alls vad jag vill göra för något! Jobbigt läge!

Jag ska fortsätta leta vidare, ha det!

Bild från dagen då vi var till "The Studio" i Västerås :)