måndag 24 januari 2011

Första inlägget från en iPod

När jag nu ligger här i sängen och för första gången bloggar från min iPod så tycker jag att jag är lyckligt lottad som har så fina vänner och familj. Och så inser jag hur mycket jag verkligen längtar efter att få köpa fina saker till lägenheten som Marcus och jag kommer flytta till i höst, jag längtar efter att varje dag fundera ut vad vi ska äta till middag, att varje dag planera dagen som kommer med pluggande, jobb och allt hushållsarbete på det.

Idag var vi en sväng på stan och då hittade jag så fina fat och en salladsskål på rea som jag ville köpa men jag gjorde inte det, jag kan kanske hitta snyggare vid något annat tillfälle :)

Nu ska jag i alla fall sova då jag ska upp till skolan imorgon och så hoppas jag att det inte blev så många stavfel då jag inte är van att skriva mina inlägg från Ipoden :P

God natt alla

Dagen måndag

Måndag måste ju ändå vara veckans värsta dag? :P Den kommer och förstör friden när man har helg som bäst. Nej men nu ska jag inte klaga. Idag har jag varit i skolan, naturkunskap, pianolektion och engelska. Ganska lugn dag trots allt.

På fredag är det dags för spelning igen och av någon anledning lyckas vi alltid med att vara sjuka då vi har spelningar. Men på något vis löser vi det alltid, lånar in någon annan eller så sjunger och spelar man trots en värkande hals, en ömmande handled, världens PMS eller ett huvud som hotas att sprängas vilken sekund som helst. Trots alla dessa krämpor och besvär så är vi bäst :D

Nu sitter jag här och gör just ingenting, har hjälp älskade att städa sin garderob och byrå och man slutar ju aldrig att förvånas :P Apropå garderob, jag ska göra mig en rensning i min garderob också och kolla vad jag kan slänga, ge bort till vänner eller skänka till bättre behövande i andra länder :) Och på det viset får jag ju plats med lite nya kläder som jag kommer införskaffa under våren :)

Nu ska jag dricka te och äta färsk ananas med glass *smaskigt  värre* :D