söndag 5 september 2010

Nytt utseende

Har nu gjort ett lite nytt ansikte åt bloggen som kan passa när det är höst, löven ändrar färg och det blir kallt. Nu är tiden inne när man får sitta i soffan invirad i en filt, med en kopp te, en bra bok, eller en film, med tända ljus och bara mysa :)

Ska snart försöka sova så jag orkar upp vid 06.00 imorgon :P

Natti!

Ännu en helg

Ännu en helg har dragit förbi och jag har hunnit med massor. Igår, lördag, var jag med Marcus i Östansbo och tittade på när han dömde U-laget, damer, senare på eftermiddagen bjöd jag på bowling, där Marcus vann som vanligt, och sedan en middag på CocoThai. Riktigt mumsigt måste jag säga. Under dagen idag har jag övningskört från Marcus, dammsugit, fikat äppelpaj och te med Jonna och Hanna som kom hit en sväng och gjorde lite projektarbete tillsammans med mig :) Tycker om er tjejer :) När de åkte hem så gjorde jag mat, övade massor och sedan blev det engelska som ännu inte är riktigt färdig.

Imorgon blir det matte C och engelska C, ett besök på UM, körlektion, vinka av Marcus vid tåget och sedan åka hem själv. Det kommer bli tomt utan honom i en hel vecka nu.. Hoppas det går fort men det brukar gå fort när man har mycket att göra.