tisdag 22 februari 2011

Komma till bukt med problemet!

Igår, måndag var jag till Solsidan vårdcentral och fick en nattskena till min handled, fick även ett annat stöd att ha på dagen som är kraftigare än en vanlig linda. Så nu hoppas jag verkligen att jag kan komma till bukt med problemet och kunna spela igen efter lovet :)

Konsert idag och jag blev fika-ansvarig då jag inte kunde vara med och spela. Kändes konstigt att inte kunna vara med på scenen, det är ju liksom min grej.. men jag vilar och håller mig lugn så kanske det här går över så snart som möjligt! Har även börjat känna av en kommande förkylning, och det känns som en rejäl en. Dags för mig och syster nu när både mamma och pappa har varit sjuka i ett par veckor.

Imorgon väntar skola, repetition, fika, spelning på lärarförbundets årsmöte och sedan till Bärkeby och äta middag och bada jacuzzi med goa vänner från förr i tiden ;)

Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa en bok som jag lånade på biblioteket idag, det var så längesedan jag bara läste en stund på kvällen innan jag ska sova, jag hamnar allt som oftast vid datorn av någon anledning (a)
Natti <3