torsdag 10 februari 2011

SNÖKAOS!

Vi ser det snöar, idag igen. Igår kom det ca 2 decimeter nysnö och under natten har det kommit minst  lika mycket till. Plogningen i Smedjebackens kommun är under all kritik! Det går nästan inte att ta sig fram utan att fastna, bussarna fastnar, blir inställda och då kommer man försent till både skolan och arbete. Då får man skäll för att man kommer försent, trots att det inte är ens egen fel. Det går knappt att gå ute för man glider bakåt i uppförsbackarna, fötterna glider iväg åt olika håll när man går och man är rädd att bli påkörd av bilar som inte kan stanna.

OCH det är så DÅLIGT att folk går i bilspåren för att de inte vill gå i snön, visst kan jag väl förstå det när man har gympaskor på sig. MEN FÖR GUDS SKULL! Ta på er ordentliga vinterskor! Jag kan ju erkänna att även jag går i bilspåren men när det kommer en bil som åker där så går jag faktiskt upp på trotoaren och går i snön tills bilarna har åkt förbi. Jag vägrar att gå ivägen för bilarna, jag vet ju hur irriterad jag blir när det går folk i spåren när jag kör.

Igår fick jag väja undan för en fotgängare som gick med sin hund i bilspåren när jag skjutsade hem Jonna. Jag fick gasa på rejält innan jag kunde köra framåt igen, bara för att människan inte hade annat än gympaskor på sig.

Dessutom har jag fått börja använda bandage på min vänstra handled igen, imorse kunde jag knappt hålla i min telefon, och den är inte direkt tung. Jösses vad roligt att jag alltid måste ha ont någonstans!

Denna bild tog Jonna på mig igår när vi skulle åka hem från stan.