lördag 5 februari 2011

Kommentarer?

Finns det någon där ute som läser min blogg? Det ser så ut på statistiken men jag får inte speciellt många kommentarer :S Så nu undrar jag, är det jag skriver om tråkigt och inte värt att kommentera? Och i så fall, vad vill ni att jag ska skriva om? :)



Bilden är från dagen då jag var till The Studio, den här tog jag på kvällen innan jag var tvungen att tvätta bort sminket :P

Lördag

Lördag idag och jag vaknade faktiskt vid halv tio av att älskling höll om mig och då var jag pigg, så jag har varit vaken sedan dess och det känns faktiskt bra :)

Just för tillfället sitter jag i sängen och känner doften av bulldeg, svärmor håller på och bakar bullar :) Jag har precis läst två kapitel Naturkunskap B och ska snart läsa resterande två kapitel, det är prov måndag den 14:e alltså på alla hjärtans dag :( men jag tycker det känns bra nu så det går nog bra då också :) 

Under dagen ska jag även läsa musikkommunikations häftena som vi fick i torsdags. Det är faktiskt riktigt roligt och intressant, vi ska skriva eller göra ett arrangemang runt en konsert eller sätta ihop en egen liten konsert, musikcafé eller liknande. Jonna och jag är inne på ett musikcafé, sist vi pratade var det nog mest det vi pratade om :P