onsdag 16 februari 2011

Karpaltunnelsyndrom

Jag måste även bara få säga att jag pratade med en sköterska idag på Solsidan (vårdcentralen) och fick veta att jag har exakt de symptomen för att ha karpaltunnelsyndrom. Vilket innebär att jag fick ringa en arbetsterapeut som ska fixa en nattskena åt mig som gör att handleden är stilla och som kommer hjälpa mig att bli bättre. Tyvärr opererar de inte så ofta längre, eftersom detta är en kronisk sjukdom, den kommer alltså tillbaka och ja det har jag ju redan märkt av. Så på måndag ska jag träffa denna arbetsterapeut och se vad som kan göras åt saken.

Skönt att i alla fall veta vad som är fel och inte gå och ha ont utan anledning!

Prov imorgon igen

Imorgon, ny dag, nya möjligheter!

Imorgon, ännu ett prov, ett prov i sångteori den här gången, att klara av men det ska nog gå bra. Även ett möte med Hag-Lasse angående sponsor till mitt och Jonnas musikcafé :D Förhoppningsvis går det också bra :) Jag borde plugga mer ikväll, så jag gör nog det precis innan jag ska sova :P

Idag har jag haft naturkunskap, religion och kör :) Såhär på eftermiddagen gjorde jag även i stort sett hela religionsuppgiften som ska lämnas in på fredag, började lite smått i skolan men skrev resten på datorn när jag kom hem till Bärkeby. Den ska korrekturläsas en gång till imorgon och sedan skickas in :)

Nej nu ska jag plugga det sista för idag och sedan ringa älskling :) <3