onsdag 15 september 2010

Ett litet omedvetet uppehåll

Hejsan Hoppsan!

Det var nu ett tag sedan jag skrev något, lite mer än en vecka närmare bestämt. Veckorna flyger fram nu när skolan och alla musikaktiviteter är igång. Ikväll var jag iväg till Grängesberg och spelade med orkesterföreningen ett slag, imorgon blir det orkester igen och på fredag blir det kvartetten. Det är då något varje dag nuförtiden.

Imorgon kommer även Marcus hem från en vistelse i Uppsala på ett par dagar :D <3 Och imorgon är det meningen att vi ska bli filmade på "musik och kommunikation":S kursen och det vet jag inte om jag vill vara med om :S För det första, jag klarar inte av att stå framför en filmkamera om jag vet om det (vet jag inte om det kan jag ju inte göra så mycket åt det)! För det andra, jag knåpade ihop något som kanske kan verka vettigt som jag KANSKE kan framföra imorgon UTAN kamera! Vi får se hur det blir.
Sånglektion imorgon också och det ser jag faktiskt fram emot, den nya sångpedagogen är toppen :D Ska bli spännande att se hur min röst mår bara, för mycket prat, skratt och kör i skolan sätter sina spår på rösten har jag märkt :P

Nu ska jag ringa Marcus och läsa lite körkort om jag inte somnar. Får se om jag har tid att skriva imorgon.

Nattinatti