tisdag 19 april 2011

Grekerna?!!

Jag förstår inte riktigt grejen att den grekiska regeringen inte fattar att de svenska tjejerna som varit där på semester faktiskt har blivit våldtagna och inte tar dem på allvar??!!!! Och vad är grejen med att de säger att "svenska män borde skämmas över svenska kvinnor så som de håller på när de är på semester" som nyhetsankaret sade på nyheterna för en liten stund sedan.

Visst, många tjejer beter sig inte okej när de är på semester, dricker och ligger runt, men det gäller ju inte alla! Jag tycker det är fel av grekiska regeringen att dra alla svenska tjejer över en kam så som de gör.

Jag säger bara: USCH SKÄRP ER FÖR FAN!

I Tierp!

Är i Tierp under detta lov och lägenheten börjar verkligen arta sig ordentligt :D Nu kan vi faktiskt leva och bo här utan massa kartonger och möbler som ska skruvas ihop :) Under gårdagen var vi i Uppsala och shoppade :D Började på IKEA där vi hittade lite saker till lägenheten som fattades, vidare i centrala Uppsala så köpte jag ett par skor som jag ska ha på balen och även kanske på studenten om jag inte hittar några andra :)

Under eftermiddagen idag har jag träffat Alex som är en barndomsvän som jag inte har träffat på ca 2 år och det var för längesedan :O Mycket trevlig dag var det :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, mamma och Anette kanske kommer förbi en sväng och så ska jag laga lite köttfärssås som jag ska frysa in åt Marcus så han har under Maj sedan när jag inte bor här :)

För tillfället sitter jag under täcket i soffan och tittar på TV :) nyss var det "Halv åtta hos mig" men nu tittar jag på "Äntligen hemma" :) Ha en bra kväll alla!