måndag 8 augusti 2011

Kostvetare, here I come!

Så var det äntligen dags att komma med ett besked... Jag kom in på kostvetarprogrammet i Uppsala :D Det var så skönt att få det andra antagningsbeskedet och att det var positivt! Så i höst hittar ni mig någonstans på Uppsalas vackra gator bland alla andra studenter.

Har precis skickat in min ansökan om bidrag och lån till CSN så att jag kan få in lite pengar att betala hyra, mat och studiematerial och diverse andra saker med. 

Lite dåligt med bilder? Ja jag vet. Men jag har inte fått över alla bilder och grejer till den nya datorn som jag bara använder för tillfället. Marcus ska hjälpa mig att få över alla grejer som jag har på den gamla datorn nästa vecka när jag också bor i Tierp på heltid. Så fram till dess så blir det inte så mycket bilder om jag inte tar nya som jag lägger in på den här datorn förstås ;P

På söndag går flyttlasset till Tierp och den här gången får jag stanna kvar även jag på obestämd framtid. Självklart kommer jag hem till Dalarna och hälsar på och självklart får man komma och hälsa på mig  :D 

Imorgon sticker jag, mor och syster till Västerås för lite shopping de sista dagarna som vi är hemma allihopa. För på tisdag nästa vecka så flyttar syster till Rättvik för studier inom lantbruk :) vi flyttar åt varsitt håll i landet.   Tro det eller ej men det kommer bli en lite konstig omställning, inte bara för oss utan även för våra föräldrar som blir helt ensamma här hemma på en gång. 

Men nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon!
Natti!