lördag 15 januari 2011

Balklänningar

Balklänningarnas underbara land, där har jag varit idag och jag vill ha dem allihopa. Till slut kom jag fram till två stycken som jag ska välja mellan, den ena (som är silvergrå) finns inte i min storlek men hon hade tänkt att sy en likadan i blått, så nu syr hon den i min storlek så får jag åka dit och prova den sen när den är färdig. Den andra som passade mig perfekt är brungyllene med svarta detaljer och en väska i samma tyg. Åh jag vill ha dem båda två men jag kan bara ha en under kvällens gång. Mamma och jag kom fram till att vi ska hyra den här men på något sätt känns det lite konstigt att ha klänningen och sedan lämna tillbaka den så att någon annan kan använda den.

De är inte jättedyra att hyra, den ena går på 1200:- och den andra på 1600:- så det tyckte jag var billigt. Dock vet jag inte vad de kostar att köpa. Jag ska nog höra mig för om det nästa gång jag åker dit och provar (a)

Nu sitter jag hemma hos Marcus i soffan och tittar på TV. Ikväll blir det nog att gå ut på Underbar, det beror på om det är gratis inträde eller inte, är det inte gratis har jag inte råd. Hoppas det är gratis för jag är lite sugen på att dansa :)