torsdag 23 september 2010

Jag kommer någonvart

Jag är inte speciellt aktiv här känner jag, det blir ett inlägg lite då och då. Jag skulle kunna tänka mig att det är på grund av allt jag har för mig, läxor, spelar och så körlektioner och teori som också tar en väldigt massa tid. Apropå körlektioner, jag hade en igår och en idag och jag har kommit väldigt långt faktiskt. Nästa lektion ska vi fickparkera och vända, sedan bär det av ut på landsvägen. Det innebär att jag inte kommer behöva alla lektioner jag har inbokade och det känns väldigt skönt med tanke på att det kan komma att bli väldigt dyrt annars.

Dagen annars har varit till största del lugn, vi har repeterat inför en konsert på Högskolan Dalarna som vi har med EsVent 20-21 oktober och det känns som att vi faktiskt kommer någonvart. Det värsta som finns är ju att panikrepa de sista dagarna före en spelning. Vi har även fått en till spelning den 30 november som vi tackar Hag-Lasse för hjälpen med.

Nej nu ska jag nog ta tag i att läsa lite teori och så har jag en bok på engelska som jag ska ha börjat läsa till på måndag, fast det kommer ju en helg också;)

Nattinatti