måndag 2 augusti 2010

Ett tag sedan sist..

Nu sitter jag här hemma hos min Marcus och vi ska alldeles strax cykla ner på stan och fixa euro och lite annat inför Cypern :) Vi åker dit på fredag och kommer hem tidigt på lördag morgon veckan efter. Jag har aldrig flugit eller varit så långt ifrån Sverige så det ska bli väldigt spännande och roligt :D

Det har hänt lite sen sist jag skrev, i onsdags åkte jag och min familj till Leksand och åkte på Gustaf Wasa-båten och åt god mat, efteråt fick jag köra hem ända från Leksand. Det var första gången jag körde så långt i ett streck. På kvällen kom Marcus hem till mig med iPod Touch som han hade beställt åt mig :D Fast jag ska betala tillbaka när jag får min lön för jobbet i sommar :)

På jobbet är det nu för tiden ganska lugnt, dels på grund av regnet och dels på grund av att de flesta semestrarna är slut och alla sommargäster åker hem. Det gör visserligen inget att de åker hem eftersom de flesta av dem är riktigt dryga och bara begär, härs och syns.

Om precis två veckor börjar skolan igen. Jag vet inte riktigt hur det känns. Det ska bli väldigt roligt att träffa alla vänner igen och umgås med dem dagligen 5 dagar i veckan men jag känner mig inte redo att ta allt ansvar igen. Jag behöver lite mer ledigt! Fast å andra sidan skulle jag tro att när det väl kommer igång så gör även jag det. Sista året, massa pluggande, bal, fester, studenten! Jag ser verkligen fram emot studenten, i alla fall så man slipper allt pluggande, fast å andra sidan så kommer det bli väldigt jobbigt att skiljas från de vänner som jag kommit så nära under de första två åren och kommer vara lika nära om inte närmare under sista året.
Fast det löser sig nog när vi kommer så långt..

Ha det bra

/Sandra