lördag 27 november 2010

Vi ser det snöar, vi ser det snöar

Snön faller utanför mitt fönster, här inne sitter jag med datorn i knät under en filt och har det allmänt bra. Vintern är här och imorgon är det första advent. Var tar tiden vägen egentligen? Nyss var jag ju på Cypern och då var det augusti, nyss började skolan och nu ligger snön som ett täcke överallt.

Här sitter jag som sagt trots att jag borde göra andra saker, plugga till exempel. Det är lite att göra både i och utanför skolan just nu.
I skolan:
- Matte
- Projektarbete, spelning på tisdag
- Arbetsmiljö och säkerhet, intervju om program på skolan
- Svenska, någon analys

Utanför skolan:
- Ja det vankas ju för jul, det säger väl allt
- Konserter, MÅNGA konserter!

Men snart är det jullov tack och lov!

Igår, fredag, hade vi konsert med ensemblerna på skolan och det gick faktiskt över förväntat. I onsdags hade vi extrainsatt repetition och då kändes det inte alls bra med tanke på att folk har skolkat, varit sjuka och bara borta flera lektioner i rad! Därför hade vi inte fått ihop det så det lät bra på riktigt. Trots det så fixade vi konserten över förväntan. Fast jag är fortfarande inte nöjd med min insatts på "the show must go on" Min röst sprack nästan när jag sjöng en hög ton och sådant gör mig sjuk osäker på mig själv. Jag vill inte veta vad folk i publiken tyckte! Jag är rädd för att de analyserade mitt framträdande, mitt utseende och min sång mer än vad jag vill veta!

Sitter nu på msn och pratar med en barndomsvän om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt vill jag påstå, längesedan vi sågs så jag ska försöka träffa honom på jullovet tänkte jag :)

Ha en bra första advent för det ska jag ha :)