måndag 16 augusti 2010

Back to school.

Jahaja första skoldagen avklarad. Vi treor behövde inte vara i skolan förrän klockan 13.00 så det blev en fin sovmorgon :) Vi gick dit, rektorn höll ett litet tal om att om mindre än ett år springer vi ut med mössorna på och då gick det upp för mig att det är ju inte alls lång tid egentligen, det är bara så det känns nu. Vi gick till våra klassrum efter aulan och där fick vi massa information om året som kommer, busskort och sen fick vi gå hem. Då var klockan 13.40 så det blev inte någon speciellt lång dag. Imorgon, tisdag, och på onsdag ska vi få information om projektarbete och under veckan så ska vi få ett hum om vad vi vill syssla med under året.

Vi på estet har även fått ny rektor så vi ska se hur det går. Leif, förra rektorn, lovade mig utökat program så jag kan läsa fler kurser än man ska så nu ska jag höra med den nya rektorn om hon vet om det annars måste jag ju förklara allt för henne också.

Jag har även kommit på att det vore bra att läsa kurserna Svenska C och Engelska C. Så på något vis ska jag lyckas få till det också. Men jag struntar i tyska steg 4 eftersom det kommer bli för mycket för mig annars, jag hade problem förra året att hinna med.

Det var mycket trevligt att träffa vännerna igen, de som var där. Vi är väldigt dåliga på att träffas utanför skolan så det måste vi ändra på!

Ha det bra!