fredag 1 april 2011

Älskade helg!

Äntligen helg igen :D Har inte varit speciellt mycket i skolan den här veckan, otroligt nog. De lärare som arbetar på estet var på någon utbilning i Stockholm under tisdag och onsdag så vi hade bara en lektion per dag, vilket var naturkunskapen. Men inte desto mindre pluggande för det. 

Under dagen har jag hunnit med: ett besök hos sjukgymnasten (08.00 i morse), varit hem och sedan skjutsat lillasyster till Ludvika, medan jag väntade hämtade jag Marcus, var in på Dollar och på MM och handlade en hel del till bakningen till musikcafét. När vi sedan hämtade Maria igen så ville Marcus till apoteket så vi åkte dit och sedan till Donken då vi var lite småhungriga (a) Där mötte Karro oss och sedan åkte vi hemöver. 
Väl hemma så ställde jag mig och bakade nästan direkt, så hittills ligger det två tigerkakor (vanlig och choklad-sockerkaka) på bänken. Potatisen står på spisen och jag ska till att göra mat :) 

Imorgon är det lördag och på kvällen blir det fullt ös medvetslös! Nja okej kanske inte medvetslös direkt, men party blir det med brudarna :D 

Bjuder på en bild från Trea-festen :)