torsdag 22 juli 2010

Detta är jag

Hej.

Jag skrev i det senaste inlägget att jag skulle skriva lite om mig själv, så nu gör jag det.
Jag är snart 18 år, tycker om musik, att laga mat och att baka. Jag har en underbar pojkvän vid namn Marcus som jag har varit tillsammans med i ett och ett halvt år. Jag har många underbara vänner som jag aldrig vill skiljas från.

Under mitt första år på gymnasiet träffade jag många underbara människor som kom att bli mina vänner :) Det kommer bli väldigt svårt att skiljas från dem i juni nästa år då vi tar studenten. Efter studenten är tanken att flytta till Uppsala tillsammans med Marcus och plugga vidare. Ett tag var jag inne på lärare i musik och hemkunskap för högstadiet, men nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra.

Denna sommar jobbar jag på ett café och jag känner ibland att jag ångrar att jag valde estet istället för hotell och restaurang. Det känns ändå fel att säga att jag ångrar det, för hade jag valt hotell och restaurang istället så hade jag ju inte träffat alla på estet. Den biten ångrar jag absolut inte.

Nu ska jag fixa mig en kopp kvälls-te. Imorgon ska jag jobba igen mellan 11.00 och 14.30 och efter det baka så mycket jag orkar inför marknaden som är på lördag då alla kommer ner till hembygdsgården och vill ha fika :P

Ha det bra.

/ Sandra