måndag 6 september 2010

Uppkörning bokad

Dagen bestod av matte C och exponentialfunktioner som gick förvånansvärt bra när Hanna och jag kom igång, dock visste vi nog inte alltid vad vi höll på med xD Men svaren blev rätt så vi fortsatte :) Sedan blev det ett besök på UM med Jonna och imorgon måste jag ringa lite ärenden... Efter det blev det 1,25 timmar Engelska C som gick hyffsat det med.

Körlektionen däremot gick superbra och det känns som att jag är en bra bit på väg vilket är väldigt skönt. Idag bokade jag även halkbana, teoriprov och uppkörning samt ett antal fler lektioner så jag har några som jag kan boka av senare :) Jag är på väg mot mitt mål :D Teoriprovet skriver jag i Västerås den 11/10 - alltså på min födelsedag och uppkörningen har jag onsdag den 13/10 :D

Ikväll ägnade jag mig åt engelska läxan som jag nu ska maila in till min lärare så jag inte hamnar efter ;P Har packat allt inför imorgon så det är lugnt. Hade nog tänkt att dra med mig pappa ut imorgon och köra lite bil så jag får öva lite inför lektionen jag har på onsdag ;)

Älsklings Marcus har åkt till Uppsala och blir där till på fredag, får se hur ensam jag kommer känna mig..<3

Natti