måndag 5 september 2011

Superförkyld!

Då var det dags att bli förkyld igen då, och denna gång kom  det med besked. Var hemma i Bärkeby en snabbvisit i helgen och firade syster som har fyllt 16 år. Grattis syster! <3Natten till söndag så blev jag rejält förkyld och natten till idag blev det ännu värre och nu har jag dessutom feber, ont i huvudet, halsen, öronen och näsan är helt hopplös! Så väldigt roligt att bli sjuk nu när det är precis i början på skolan och så är det ju nollningen. Bra planerat alla baciller som kommer och attackerar! Så jag kurerar mig bäst jag kan. Låg i soffan hela förmiddagen och när Marcus kom hem från skolan så hamnade jag i sängen och sov i ett par timmar. 

Marcus har köpt hostmedicin och jag lever på Ipren och Sinova, fruktsoppa, nyponsoppa och så klart mycket sömn och vila. Han har dessutom köpt hem en påse chips som vi ska smaska på snart. "Chips på en måndag?" "Ja, du är sjuk så det är okej" Är det konstigt att jag älskar honom? <3 

Gammal bild på oss :)


Slänger med en bild på en liten minishopping från förra veckan. Den röda tröjan kommer från NewYorker och den rosa med pandan på kommer från Cubus och är en sov/myströja. Köpte hårsnoddar på Cubus också ( den svarta fläcken i kanten på den röda tröjan)